četvrtak, 20. listopada 2016.

NaGrAdNa IgRa - sajam vjenčanja

Dragi naši budući mladenci (i mladenke s kumama) koji ste posjetili naš izložbeni prostor na sajmu vjenčanja i odlučili zaigrati nagradnu igru obaviještavamo vas i ovim putem da su vaše fotografije dodane u album na facebook stranici:


Objava dobitnika svih 4 nagrada će biti 25.10.2016. godine putem random aplikacije! Petu "utješnu" nagradu (tablica za automobil - "Just Married") ćemo dodijeliti onom sretnom paru čija fotografija bude imala najviše LIKE-ova ;-) Pratite nas svakodnovno, lajkajte i šerajte ;-)


Nakon službene objave dobitnika na stranici svim sudionicima ćemo poslati e-mail s istom objavom te vaše dvije fotografije od kojih smo lipšu odabrali i stavili u nagradnu igru ;)

Sretnooooo i fala vam od srca na sudjelovanju!!!

Sigurna sam da će mnogima biti žao što nisu sudjelovali a imali su prilike kada su posjetili naš štand...mi nismo željeli nikog nagovarati...na vam je bio odabir.

Bez obzira na rezultat nagradne igre svi vi koji ste posjetili naš štand i dobili letak s kuponom imate pravo iskoristiti sajamski popust od 15% do 31.01.2017. godine na cjelokupni asortiman iz ponude:


*************************************************

...svoje želje pišite nam putem facebook stranice 

ili e-maila: info@grafikaplus.hr