četvrtak, 26. siječnja 2017.

...pripreme za sajam vjenčanja u Splitu...

...u zadnjih nekoliko dana vlada nam po kući i u firmi kreativni nered u znaku vjenčanja...po tome i ptice na grani znaju da se bliži novi sajam hehehehehe ;)


...ovog puta lakše je jer smo "kod kuće" izlagači pa je nekako zgodnije organizirati prevoz regala i proizvoda...ali s druge strane teže je jer je Grafika Plus angažirana od strane mnogih sudionika sajma a i samog organizatora za izradu raznih reklama i promotivnih materijala...al to su slatke brige zbog kojih se nećemo bunit ;)

 ...tri ovako velike (1000 x 80 cm) reklamne cerade izrađene su za organizatora...postavljene su na glavne mostove na ulazima u Splitu a s ovog (blizu trgovačkog centra Mall of Split) otuđene su i uništene nažalost :( 
To krivično djelo je prijavio organizator policiji pa se duboko nadamo da će pronaći i kazniti počinitelja....reklamne cerade postavljene su i u Marmontovoj ulici... 


Dragi budući mladenci u periodu od 27.-29.01.2017. godine posjetite naš izložbeni prostor na sajmu vjenčanja u Splitu (Spaladium Arena) te ostvarite pravo na 15% popusta na sve naše proizvode.Svojim dolaskom automatski sudjelujete u bogatoj nagradnoj igri! Vidimo se!!!

*Dobitnike ćemo objaviti 02.02.2017. godine putem naše facebook stranice: