nedjelja, 22. ožujka 2015.

1500 LIKE :)

...i tako malo po malo stigli smo i do 1500-tog LIKE 


...fala od srca svim novim fanovima i vama ostalima bez kojih ne bi bilo ovog divnog rezultata ;)


...jubilarni LIKE je klikla gospođa Mirta i tako osvojila skromnu nagradu koju sam joj već poslala...jeeeeee...eh međutim u zadnje vrime se događa nešto neobično a to je da je Facebook počeo brisati LIKE-ove :(

...na prvi tren mi je to bila šokantna vijest ali kad sam pročitala ovaj članak onda sam promislila da bi to ipak 
mogla bit dobra vijest hm...a vidit ćemo šta će nam donit...

 ...evo samo dio članka a ostatak potražite na 

Iako je svima koji vode Facebook stranice u cilju, među ostalim, povećavati bazu fanova, svako malo ova društvena mreža napravi “čistku” te se broj tih fanova smanji. Oni koji koriste Facebook u poslovne svrhe mogu očekivati uskoro pad broja ‘lajkova’, ako već nisu.

Facebook je to najavio jučer u blog postu rekavši da uklanja deaktivirane profile te da će se zbog toga broj fanova smanjivati u idućih nekoliko tjedana. Riječ je o profilima koji su namjerno deaktivirani ili o profilima preminulih osoba, a društvena će mreža na ovaj način vlasnicima stranica dati bolji uvid u to tko su njihovi aktivni fanovi i koliko ih doista ima.

Već uklanjamo lajkove i komentare koje su napravili deaktivirani profili na postovima stranica, stoga ova novost čini podatke konzistentnima.

U slučaju da se vlasnici deaktiviranih profila odluče vratiti na Facebook, automatski će ponovno postati fanovi stranica koje su im se ranije sviđale, tako da će se vratiti u “brojčanik”.