četvrtak, 4. prosinca 2014.

...dostupne dimenzije i oblici magneta :)


...dragi naši ljubitelji magneta Grafika Plus je napravila katalog sa svim dimenzijama i oblicima magneta kako bi vam olakšala narudžbu jeeeeeeee :)
...za sve informacije javite se putem e-maila: info@grafikaplus.hr
HVALA :)


GRAFIKA PLUS je jedan od najvećih proizvođača magneta za hladnjak u Hrvatskoj prepoznat od velikog broja zadovoljnih kupaca.



MAGNETI ZA HLADNJAK se najviše koriste kao vrlo učinkoviti promidžbeni artikli za: promociju tvrtke, promociju proizvoda, pizzerije, restorane, dostave paketa, dostave plina, klubove, udruge, stranke, muzeje, turističke zajednice, auto kuće, razne servise, kao i suvenirske motive sa slikama gradova, raznih znamenitosti i sl…


Također, u zadnje vrijeme su dosta interesantan proizvod koji se koriste na vjenčanjima kao MAGNETNA ZAHVALNICA sa slikom ili prigodnim motivom, te datumom i imenima mladenaca.


Par zanimljivosti o magnetima za hladnjak:
- više od 80% hladnjaka na sebi ima bar jedan magnet
- hladnjak se prosječno otvara cca 30-tak puta dnevno
- najbolji promidžbeni proizvod po sistemu uloženo / dobiveno

Za točan izračun cijena, pošaljite nam upit na 
e-mail: info@grafikaplus.hr 
s količinom, željenim oblikom, te dimenzijom.


Na magnet možemo aplicirati bilo koju fotografiju, crtež, karikaturu, logotip firme, vektorski motiv... u kombinaciji s tekstom po želji.

Ukoliko Vam je potreban oblik ili dimenzija koja nije ovdje navedena, slobodno nas kontaktirajte, u mogućnosti smo izraditi nove alate prema Vašim željama i potrebama.